Behandlingar

Svensk klassisk massage:

Helkropp/halvkropp


Terapeutisk massage:

Förebygger och behandlar muskulära besvär


Triggerpunktsbehandling:
En triggerpunkt är ett ömt område i ett knippe muskelfibrer som inte kan slappna av


Spa- & avslappningsmassage:

Dessa behandlingsmetoder har som gemensamt syfte att lösa upp och motverka muskelspänningar och är helt anpassade efter dina besvär.


Laserterapi:

Laserterapi är en fantastisk behandlingsmetod som dessutom är smärtfri. Vid laserterapi aktiveras och påskyndas cellernas och kroppens självläkning. Effekten är väl utforskad och den vetenskapliga litteraturen är mycket omfattande. För mer info se länk nedan.


Laserljuset tillför energi till mitokondrien - cellens kraftverk. Lasern påverkar de celler som har nedsatt energiproduktion (ATP) och accelererar/normaliserar ATP-produktionen. Man ger helt enkelt mer energi till cellen och påskyndar läkning.


Man behandlar bland annat smärta, värk, inflammationer och reumatiska sjukdomar. Hos mig kan du får hjälp med behandling av t.ex. hälsporre, piriformisproblem, käkledsspänningar, smärta i ländrygg, nacke och skulderblad, ödem, slemsäcksinflammationer, tennis-golf-musarm och artros.


Fördelar med laserbehandling:

#Snabbare och effektivare behandling

#Smärtfri behandling

#Goda behandlingsresultat

#Påskyndar kroppens egna läkeprocess

#Kompletterar eller ersätter läkemedel


Du kan få laserbehandling i samband med din massagebehandling men det går även att boka enbart laserbehandling. Vanligast är 1-10 behandlingar inom 1-6 veckor.


http://svenskalaseragenturen.se/forskning-medicinsk-laser/

VÄLKOMMEN

Se våra fina recensioner på Boka Direkt


" Känner mig som en ny människa när jag går där ifrån. Alla spänningar i kroppen förvinner. Leane är en fantastisk massör och person. Kram Nina. "