Gottoleva

Efter att ha spenderat mer än halva mitt yrkesliv (är född 1963) framför en datorskärm med arbeten som bl.a innesäljare, ekonomi- & personalassistent samt kundtjänstmedarbetare, bestämde jag mig för att våga ta ett nytt kliv i livet. Jag har alltid tyckt om möten med människor och att kunna göra skillnad. Jag insåg att det aldrig är för sent att sadla om, så i april 2007 sa jag upp mig från min fasta tjänst. Vintern 2007-2008 utbildade jag mig till massageterapeut/massör på Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg. ”Vår längsta sammanhängande utbildning. En massageterapeut har ännu större kunnande än massören och kan arbeta både i friskvårdande syfte och med mer specifika skador och besvär i muskler, leder och skelett.”

Hos mig är det du som är i centrum och jag hoppas kunna dela med mig av mina kunskaper och min positiva energi.


Som massageterapeut är jag specialiserad på kroppens mjukdelsvävnader, det vill säga muskler, hud och bindväv. Jag arbetar både i förebyggande syfte och med friskvård. Metoderna jag använder är bl.a. massage, laserterapi, triggerpunktsbehandling, kinesiotejping, revolving® och muskulering. Muskulering innebär muskeltöjningar och direkt behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten.


Jag har patient- och ansvarsförsäkring och jobbar utefter de etiska regler som föreskrivs.


Har du spända, korta och trötta muskler? Beställ tid idag. Härlig klassisk massage, skön spa-massage med varm olja eller muskulering. Gott eller gottont, det är bara att välja.


Du är välkommen att besöka mig på Olivedalsgatan 1 i Göteborg.  ..och till dig som undrar: jag tar i ordentligt när jag masserar! :)

Leane Ahlbom

dipl. Massageterapeut, laserterapi, dipl. Coach 

0725-491137 - info@gottoleva.se

Vi jobbar i samma lokaler

Kitty Ekesbo

MSc. Cert. Akupr, akupunkt, massör

ak.halsokliniken@gmail.com

0723-338756

https://ak-halsokliniken.se/

Christian Frosch

dipl. Medicinsk Massageterapeut

info@froschmassage.se

0702-937179

https://froschmassage.se/

VÄLKOMMEN

Se våra fina recensioner på Boka Direkt


" Känner mig som en ny människa när jag går där ifrån. Alla spänningar i kroppen förvinner. Leane är en fantastisk massör och person. Kram Nina. "